Functies

image description

Verhoog de omzet

Door een snellere en efficiƫntere service zijn gasten geneigd meer te bestellen. Verschillende studies hebben aangetoond dat de omzet stijgt met 20% indien gasten de mogelijkheid hebben om zelf te bestellen.

image description

De 1,5-meter oplossing voor de horeca

Wij helpen horeca ondernemers om op een veilige en verantwoorde manier open te gaan. Het personeel kan op een veilige manier werken door de oplossing van OrderMe.

image description

Up & cross
selling

Upselling en cross selling opties verhogen de omzet met gemiddeld 10%. Gasten zien direct wat goed bij elkaar past aan de hand van data analyses. Hierdoor bestellen gasten sneller een extra gerechtje waardoor de omzet stijgt.

image description

Dagelijkse
uitbetalingen

Via onze partner Mollie regelen wij dagelijkse uitbetalingen.

image description

Gemakkelijk betalen

OrderMe zorgt dat de gasten gemakkelijk kunnen betalen door middel van iDeal, ApplePay, PayPal of Credit Card.

image description

Goedkope pick up oplossing

OrderMe geeft gasten ook de mogelijkheid om tegen een laag tarief hun favoriete drankjes of hapjes af te halen. Restaurants betalen maar een commissie van 1,95%.

image description

De beste POS integraties

OrderMe heeft een koppeling met verschillende kassasystemen. Hierdoor komen de bestellingen direct binnen op het kassasysteem. Er is geen investering nodig in hardware als wij een koppeling hebben met het kassasysteem. Mochten wij nog geen koppeling hebben met het kassasysteem, dan bieden wij onze bonprinter graag als oplossing aan. Bestellingen komen dan binnen op de bijgeleverde bonprinter waarna enkel de bestelling in het kassasysteem moet worden gezet.

image description

Huisstijl

Met OrderMe kan je je eigen huisstijl implementeren. Kies je eigen kleur en logo voor in onze webapp.

image description

Dagelijkse
statistieken

In het OrderMe dashboard zie je direct welke producten goed lopen en wat je hebt omgezet in een dag via OrderMe. Aan de hand van de dagelijkse data analyses kan je gemakkelijk jouw horecazaak optimaliseren.

image description

Stel je eigen menu samen

In het dashboard kan je elk moment het menu aanpassen waar en wanneer je maar wilt.

image description

Geen account
nodig

Om OrderMe te gebruiken hoeven gasten geen account aan te maken. Gasten hoeven alleen de QR code te scannen en kunnen zo direct bestellen.

Blijf op de hoogte van

de nieuwste innovaties op het gebied van horeca
en het laatste OrderMe nieuws

info@orderme.nl

BTW 860384536B01

06-46353893

KvK 75752077