Contact gegevens tool

Gratis tool voor gast registratie

Hoe werkt het?

Gasten scannen de QR-code bij binnenkomst

Gasten geven de benodigde contact informatie

Zie op elk moment wanneer jouw gasten bij jou zijn geweest

Na de persconferentie van 6 augustus is het verplicht voor horecazaken om de contact gegevens van gasten te registreren. Dit kan tijdsintensief zijn voor het personeel en kan ten kosten gaan van de service. Wij zijn gefocust op het continue optimaliseren en verbeteren van de service door middel van innovatie en digitalisatie. Daarom hebben wij direct gehandeld en een handige tool bedacht die we graag gratis beschikbaar stellen voor alle horecazaken in Nederland.

Nee, je zit helemaal nergens aan vast. We hebben een gemakkelijke oplossing bedacht om je te helpen met het verzamelen en bijhouden van de persoonsgegevens. OrderMe brengt geen kosten in rekening brengen voor het gebruik van deze tool.

Bij binnenkomst laat je uw gasten een QR code scannen. Na het scannen van de QR-code kan de gast een formulier invullen met zijn/haar gegevens. Deze gegevens worden opgeslagen in een bestand waar u alle ingevulde gegevens kan inzien.

Dat is heel gemakkelijk! Filter uit de lijst met gasten de informatie die u nodigt heeft. Dit zal meestal een filter voor de datum zijn om de afgelopen periode in kaart te brengen.

De gegevens worden alleen gedeeld met het restaurant en het RIVM, indien erom gevraagd wordt. De gegevens worden vanuit het restaurant gedeeld met het RIVM. OrderMe doet niks met de data. 

Plaats de ontvangen QR-code goed zichtbaar bij de ingang van uw zaak of waar u gasten ontvangt.

Nee, iedere horecazaak kan gebruik maken van deze gratis tool zonder dat ze gebruik maken van de software van OrderMe! 

Wij streven ernaar om te allen tijde de Horeca te helpen, ondersteunen en optimaliseren waar nodig. Daarom bieden wij dit gratis aan, en zullen hiervoor in de toekomst ook niks in rekening brengen.

Neem contact met ons op en wij antwoorden direct!